Visma | YouServe organiseert YouInspire: hét event vol trends en ontwikkelingen op HR-vlak

Visma | YouServe organiseert YouInspire: hét event vol trends en ontwikkelingen op HR-vlak

Release date Nov. 22, 2022, 03:57 am EST
Amsterdam, Netherlands

Op donderdag 1 december organiseert full service HR & payroll dienstverlener Visma | YouServe de eerste editie van het YouInspire event. Tijdens het evenement staan trends en ontwikkelingen op HR-gebied centraal om HR-professionals voor te bereiden op 2023. Het event biedt deze dag een breed scala aan relevante sessies aan, waaronder de impact van Prinsjesdag op het HR-beleid, de belangrijkste wijzigingen in wet- en regelgeving voor 2023 en inzicht in de belangrijkste productontwikkelingen.

Maak je HR en Payroll klaar voor 2023
Als aftrap van dit evenement spreekt Jeffrey Smit, Managing Director bij Visma | YouServe. Hierna zal Marco Gianotten, Founder en Chief Empathy Officer bij Giarte en auteur van het boek ‘Digital Empathy; When Tech Meets Touch’ spreken. Hij zal het hebben over vier fundamentele veranderingen waardoor we anders naar HR zijn gaan kijken, waaronder de coronacrisis en het arbeidsmarkttekort. Na deze keynote volgt er een programma van negen parallelsessies. Onder andere Marcel Berghuis van Center Parcs deelt zijn learnings rondom outsourcing, maar ook onderwerpen zoals Prinsjesdag, werkgeversvoordelen en belangrijke productontwikkelingen worden besproken.

Locatie en aanmelden
YouInspire start op 1 december om 13:30 CET en vindt plaats bij InnStyle Maarssen aan de Herenweg 55, 3602 AN in Maarssen. Het evenement is gratis toegankelijk voor operationele, tactische en strategische professionals in het HR-werkveld. Het programma duurt tot 16:30 en zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma en meld je direct aan. Aanmelden voor dit evenement is verplicht. Laatste van Visma | YouServe


Distribution channels:Event
Contact
  • Visma | YouServe
Attached media
Amaxwire, the smart way to get noticed online
Don`t have an account? Sign up!

With a free account you can directly add your company to our newsroom and submit your press release!

Sign up   Login