TCS is in Nederland erkend als beste werkgever 20

Release date Jan. 18, 2023, 07:34 am EDT
Amsterdam, Netherlands
TCS is in Nederland erkend als beste werkgever 20

Tata Consultancy Services(TCS), wereldwijd leider in IT-diensten, consulting en bedrijfsoplossingen, is vandaag door Top Employers Institute uitgeroepen tot nummer één Top Employer 2023 in Nederland. Het is het negende jaar op rij dat TCS in Nederland tot Top Employer is uitgeroepen, wat aantoont dat TCS zich volop inzet voor een betere wereld van werk door middel van een uitzonderlijk hr-beleid, uitstekende werkomstandigheden en een sterke organisatiestructuur.

Het programma van Top Employers Institute certificeert organisaties op basis van hun resultaten in het HR Best Practices Survey. Het onderzoek richt zich binnen zes hr-domeinen op twintig onderwerpen, zoals hr-strategie, werkomgeving, aantrekken van talent, training, diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie, en welbevinden.

Elk jaar certificeert Top Employers Institute organisaties die hun werknemers op de eerste plaats zetten met een uitzonderlijk hr-beleid. Dit jaar was TCS een van de slechts vijftien internationale Top Employers die door Top Employers Institute erkend werden voor hun uitmuntende personeelsbeleid.TCS behoort ook tot de top 3 van beste werkgevers in Europa en staat tevens op op nummer 1 in verschillende andere Europese landen, zoals Denemarken en België.

“Wat een geweldige manier om het nieuwe jaar te beginnen met deze belangrijke onderscheiding voor TCS. Ik bener ergtrots op dat wij voor de negende keer door het Top Employers Institute zijn erkend als Top Employer van Nederland, en dit jaar zelfs als de nummer één beste werkgever,” zegt Josu Devasia, Country Head TCS Nederland. “Onze positieve werkcultuur gebaseerd op empowerment, inclusie en resultaten helpt onze collega’s om het beste uit zichzelf te halen.Ik kijk uit naar een goed jaar waarin TCS zich zal blijven inspannen om ons talent op de best mogelijke manier te ondersteunen.”

TCS is sinds 1992 actief in Nederland. Het begon als een bedrijf dat zich richtte op klassieke IT-outsourcing services en groeide uit tot een organisatie die andere bedrijven helpt met niet enkel IT-outsourcing, maar complete (digitale) bedrijfstransformaties om hen digital first te maken. TCS Nederland heeft inmiddels ruim 2500 werknemers in dienst en is actief in uiteenlopende sectoren, zoals het bankwezen, finance, retail, de reisbranche, transport, energie en hulpbronnen, hi-tech & business. In 2021 opende het bedrijf haar eigen co-innovatiecentrum TCS Pace Port™ Amsterdam, van waaruit het klanten door heel Europa helpt bij hun groei- en transformatietrajecten.Distribution channels: Business Human resources
Note to publisher, not for publication

Please login to view this information: Login

  • Tata Consultancy Services(TCS)
  • Please login to view this information
Amaxwire, the smart way to get noticed online
Don't have an account? Sign up!

Discover the true potential of your brand! Sign up for a free newsroom, start sending press releases and boost your online presence in no time.

Sign up   Login